Friday, September 3, 2010

http://www.noalcierredewebs.com/ (o "στaυρος" του Διαδικτύου Obama...)

Τρίτη 27 Ιούλη , 2010http://www.noalcierredewebs.com/


Ο « σταυρός » του Διαδικτύου Obama και οπτικοακουστικής λόμπι τόσες πολλές επιλογές στην Ισπανία



Μπάιντεν captained ένα επιθετικό σχέδιο για το κλείσιμο εγκαταστάσεων εκτός των συνόρων της , έχουμε στα χέρια με το κλείσιμο των διεθνών domains από το ICANN





Το ένα τρίτο των 200 τόπων " μαύρη λίστα " για να κυνηγήσουν κάτω από το νόμο Βιομηχανίας και διαμένουν στο ΗΠΑ Sinde





Anne Zarzuela .- Ανακηρύσσεται « σταυροφορία του . " Αντιπρόεδρος Joe Biden και το αστέρι του έχει « σερίφης » του Διαδικτύου . Και θέλει να λάμψει παγκόσμια δύναμη . Ομολογώ αναζητούν " παραδειγματική τιμωρία " εντός και εκτός των συνόρων της . Έχουν αρχίσει να ενορχηστρώσει " προληπτικού πολέμου " του να πειρατικές το περιεχόμενο » P2P και του βραχίονα των ομοσπονδιακών δικαστών και πένσα για να κλείσει τους τομείς σύμπαν ICANN - την κατηγορία , οι οποίοι βρίσκονται υπό αμερικανική δικαιοδοσία , « δεν είναι λιγότερο από ό , τι μια εκστρατεία των « προειδοποιήσεων » για την αναζήτηση συμφωνιών διακανονισμού σε όλο τον κόσμο . Έχουν κάνει με το κλείσιμο ενός τόπων δωδεκάδα , το κλείσιμο των 73.000 blogs Blogetery.com και στεγάζεται μαζί του . Και η υπόσχεση του ΗΠΑ περί πνευματικής ιδιοκτησίας Ομάδα να συνεχίσει προμηθευτές σε 150,000 , webmaster και το Διαδίκτυο . Μετά την Κίνα και τη Ρωσία , την Ισπανία , οδηγεί και πάλι το στόχαστρο του Κογκρέσου , ο Λευκός Οίκος και η αμερικανική λόμπι . Ούτε τη βιομηχανία ούτε νοοτροπία του « Obama ciberdeberes » : Δίκαιο αποτυγχάνει Sinde , ούτε θα πριν από το 2011. Το δόγμα των δικαστηρίων , του Γενικού Εισαγγελέα και του δικαστικού συστήματος εξακολουθούν να υπερασπιστεί τη νομιμότητα της P2P μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , σε αντίθεση με τις προειδοποιήσεις από το Κογκρέσο , η IPPA και των ΗΠΑ 301 λίστα , και η ισπανική προεδρία δεν έκαναν τίποτα για την ενίσχυση της RECORD συνθήκη για το εμπόριο . Μπάιντεν δεν θα είχαν καν να περιμένουν να περάσουν « προειδοποίηση » προς τα νότια των Πυρηναίων : « 74 από 200 τοποθεσίες της « μαύρης λίστας για να συνεχίσει για τη βιομηχανία και το Ανώτατο Δικαστήριο μετά το νόμο Sinde διαμένουν στις ΗΠΑ , θα αρκούσε για να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές ΗΠΑ , θέλουν να μάθουν ένα μάθημα .





ανυπομονησία του Ομπάμα να συντονιστείτε στην ισπανική βιομηχανία και τη διαχείριση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας εταιρειών , με απόφαση SGAE , ο Συνασπισμός των Δημιουργών και Promusicae μπροστά , τώρα που προτείνουν μια ad hoc ρύθμιση αν το LES διαρκεί περισσότερο και της μείωσης των άμεσων χρηστών σε περίπτωση που δεν μειωθεί κατά 70% την « πειρατεία . Σταυροφορία « Εάν η " Μπάιντεν αποστολές μία από αυτές τις 200 τοποθεσίες , θα εξοικονομήσετε χρόνο και καταγγελίες στην Επιτροπή για την Πνευματική Ιδιοκτησία και το Εθνικό Δικαστήριο τεθεί σε ισχύ ο νόμος , ειδικοί προειδοποιούν ότι μπορούν να είναι ακριβά , υπό το φως των το κύμα των αποφάσεων υπέρ των P2P στην Ισπανία .





Η RIAA , η IFPI και οι πολύ Λευκός Οίκος προσπάθεια για την αραίωση των συνόρων . Είναι στο τραπέζι στον τελευταίο ισολογισμό του αγώνα » κατά της πειρατείας » της αμερικανικής βιομηχανίας καταγραφής . Και ξέρετε ότι δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμη και τους λογαριασμούς της δίωξης : όπως πριν βιομηχανίας καταγραφής εναντίον άνθρωποι , σύμφωνα με την RIAA , η οποία εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρίες στην αγορά της μουσικής των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους δαπανήθηκαν 16 εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσει χρηστών που κατεβάζουν μουσική που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας , αλλά το μόνο που κατάφερε να ανακτήσει λιγότερο από $ 400.000 , κυρίως με τη φιλική συμφωνίες διακανονισμού . Η RIAA ( ΗΠΑ SGAE ) έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια απειλές σε 1,8 εκατομμύρια χρήστες του Δικτύου να πληρώσουν αν θέλουν να και 269. Απειλών έως 609 κολέγια και τα πανεπιστήμια . Αλλά το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν μηδενική . Τίποτα , ούτε τη βιομηχανία ούτε οι ΗΠΑ θέλουν να υποστηρίξουν την εκτελεστική .





Κάτω από την ώθηση της Victoria Espinel ( συντονισμός της εφαρμογής των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ) , αλλά κυρίως ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν , έχει αρχίσει δύο μήνες από μια νέα καμπάνια , τέσσερα χέρια μεταξύ των ομοσπονδιακών και των μεγάλων εγχώριων λόμπι βιομηχανία . « Η πειρατεία είναι σαν να κλέβει σε ένα παράθυρο του καταστήματος και πάρε ό , τι έχετε σε αυτό , " Μπάιντεν προειδοποίησε , τα επόμενα -out με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας , Τζάνετ Ναπολιτάνο και Attorney General Eric Holder , η νέα στρατηγική πέντε ηπείρους . Μπάιντεν υποσχέθηκε να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στις ξένες κυβερνήσεις για το κλείσιμο των σελίδων . Μην περιμένετε παραμείνει κι άλλο . Οι δηλώσεις του συμπίπτουν με την ανακοίνωση του ΗΠΑ περί πνευματικής ιδιοκτησίας Ομάδα να συνεχίσει σε 150.000 χρήστες του Διαδικτύου με τα αιτήματά τους επόμενους μήνες " νόμιμη άμυνα " . Υπάρχουν ήδη χιλιάδες χρήστες οι οποίοι έχουν λάβει κάποια την απειλητική επιστολή της ζήτησης , αν δεν σταματήσουν οι ανταλλαγές αρχείων τους . Η κυβέρνηση των ΗΠΑ , Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε ο ίδιος , « έχει αρχίσει να χρησιμοποιούν ολόκληρο το οπλοστάσιο των διαθέσιμων εργαλείων " για την καταπολέμηση των πρακτικών που βλάπτουν το οπτικοακουστικό επιχειρηματικό μοντέλο .





Ως εκ τούτου , " ανακοίνωση για τους ναυτικούς , οι αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές έχουν ξεκινήσει μια νέα τακτική : αεροπειρατεία από τους τομείς facto λήψεις μήνυμα . Μια στρατηγική που θα τους επιτρέπουν να ασκούν , χάρη στο βραχίονα του ICANN ( Internet Corporation για την εκχώρηση ονομάτων και αριθμών ) , καθώς και τον ομοσπονδιακό δικαστή να εκτείνεται πέρα από το την αμερικανική αγορά , εάν οι τομείς πρώτης κατηγορίας ( στη δικαιοδοσία εφαρμογής τομέων ανωτάτου επιπέδου , όπως . com, . org , . net , . τηλεόραση . gov είναι οι ΗΠΑ ) και αν δεν υπάρχει διπλωματική στάση εμπόδια . Όπως ξεπεράσουν Francis George σχετικά με το blog http://fgeorge.wordpress.com Κόκκινο και Nation , μετά την « Επιχείρηση υπηρεσία Ιστοσελίδες μας » , υπό την ηγεσία του των ΗΠΑ Μετανάστευσης και Τελωνείων εκτέλεση ( ICE ) , η οποία έχει βαπτιστεί " της μεγαλύτερη επιχείρηση κατά της πειρατείας " , ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας στο Μανχάταν , σε συνδυασμό με διάφορα Στούντιο του Χόλιγουντ διέταξε το κλείσιμο των χώρων επτά που προσφέρουν πρόσβαση σε ταινίες και οπτικοακουστικού περιεχομένου που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας . Ανάμεσά τους , έξι δημοσιεύθηκε συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες , όπου θα μπορούσαν να παρουσιάζουν τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που έχετε αποθηκεύσει για download . Μέχρι στιγμής , στους τομείς « απαγωγή » του πρώτου κύματος , κατά την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και του Ιουλίου πρώτος είναι TVShack.net ( TodayNic ) , Κινηματογράφος - links.tv ( οδηγία ) , Filespump.com ( οδηγία ) , τώρα - movies.com ( GoDaddy ) PlanetMoviez.com ( eNom ) PirateCity.org (Active 24) , zml.com ( BIZCN ) ( " η μεγαλύτερη κίνηση , όπως ο εισαγγελέας με περισσότερους από 860,000 χρήστες μηνιαία άμεσες ταινίες και άλλο περιεχόμενο ) NinjaVideo.net ( eNom ) και NinjaThis.net ( eNom ) . Οι αρχές κατέσχεσαν 15 στοιχεία ενεργητικού των τραπεζών , οι λογαριασμοί PayPal υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και τη διαχείριση διαφήμισης .





για « Προληπτικός πόλεμος » να κατεβάσετε

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν αρχίσει να παίζω με υπερβολή , έτσι ώστε οι προσπάθειές τους αντανακλώνται στα παράθυρα τα ίδια , αλλά κυρίως στο εξωτερικό διακομιστή Blogetery.com , που στεγάζεται πάνω από 73.000 ιστολόγια , έπαυσε τη λειτουργία , αφήνοντας πίσω της ως TorrentFreak την έντυπη έκδοση της πιέσεις στις αμερικανικές αρχές να σταματήσουν την κοινή χρήση αρχείων .

synexeia ... http://www.noalcierredewebs.com/

No comments:

Post a Comment

απόψεις ΣΧΟΛΙΑ κι ένα γεια!


ShoutMix chat widget

Pages φιλοξενία i. σελίδων

kontactr