Friday, December 18, 2009

είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! εμείς τη κάνουμε;

http://education.yahoo.net/Μεγάλη Πράσινη Καριέρα
5 Καριέρα Μεγάλη Πράσινη
Μεγάλη Πράσινη Καριέρα
Από τους ηλιακούς συλλέκτες να ανεμογεννήτριες ... πράσινο σταδιοδρομία είναι εδώ.

Από Lawrence Ross

Πράσινες θέσεις εργασίας που χρησιμοποιούνται για να είναι ένα θέμα που intrigued μόνο τα είδη Berkeley τρώει μπαρ granola.

Οχι πια.

Σήμερα, οι οικονομολόγοι τρομπέτα το πρασίνισμα της οικονομίας ως σωτήρας της αμερικανικής βιομηχανίας, ως επιστήμονες και μηχανικοί δημιουργούν δυναμική νέους τρόπους για να σκεφτούμε το περιβάλλον.

Όλα αυτά ακούγονται ωραία και καλά, αλλά τι είναι ακριβώς ένα πράσινο δουλειά;

Πρέπει να καταβάλει αξιοπρεπείς μισθούς και τα οφέλη που μπορούν να υποστηρίξουν μια οικογένεια. Πρέπει να είναι μέρος μιας πραγματικής σταδιοδρομίας, με την ανοδική κινητικότητα, είπε ο Φιλ Αγγελίδης, πρόεδρος του Απόλλωνα Συμμαχίας, ένας συνασπισμός των επιχειρήσεων, εργασίας και περιβαλλοντικές ομάδες Υπέρμαχος πράσινη απασχόληση. "Και θα πρέπει να μειώσει τα απόβλητα και η ρύπανση και όφελος για το περιβάλλον."

Πράσινες θέσεις εργασίας μπορεί να κυμαίνεται από την εγκατάσταση των ηλιακών συλλεκτών και ανεμογεννήτριες, για την παραγωγή υβριδικών αυτοκινήτων και πράσινο, διαχείριση εγκαταστάσεων, για να μην αναφέρω το "πρασίνισμα" των υφισταμένων επαγγελμάτων.

Βρείτε τεχνικά και εμπορικά προγράμματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να τρένο για μια πράσινη δουλειά.

Γνωρίζατε ότι η Υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ Στίβεν Chu είπε ότι αν οι Ηνωμένες Πολιτείες ζωγραφισμένα 63 τοις εκατό από τις στέγες των λευκών, η εξοικονόμηση ενέργειας θα ήθελα να ληφθεί κάθε αυτοκίνητο έξω από τον δρόμο για 10 χρόνια;

Οικιστικές και εμπορικές κατασκευές είναι ένας άλλος μεγάλος τομέας που θα δούμε αύξηση των θέσεων εργασίας.

Το Κέντρο για την αμερικανική πρόοδο εκτιμά ότι εάν η χώρα αναλαμβάνει την εκ των υστέρων τοποθέτηση 40 τοις εκατό όλων των εμπορικών και οικιστικών κτιρίων (περίπου 50 εκατομμύρια κτίρια) μέσα σε δέκα χρόνια, 625.000 μόνιμες θέσεις απασχόλησης θα δημιουργηθούν.

Στο εσωτερικό της χώρας, το πράσινο κίνημα δουλειά περιλαίμιο επωφελείται από το γεγονός ότι η αμερικανική βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αυξάνεται ήταν τρεις φορές ταχύτερα από την οικονομία συνολικά πριν από την έναρξη της ύφεσης στα τέλη του 2007, σύμφωνα με μια μελέτη για το Υπουργείο Ενέργειας από Management Information Services Inc (ΜΙΣΗ) από Oakton, Va

Αυτού του είδους η «επιθετική ανάπτυξη, όπως είδαμε και με μια νέα μελέτη από το Pew Charitable Trust, το οποίο αναφέρει τον αριθμό των πράσινων θέσεων εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν 9,1 τοις εκατό μεταξύ του 1998 και του 2007, περίπου τα δύο-και-α-δυόμισι φορές πιο γρήγορα από τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε την οικονομία στο σύνολό της.

Εδώ είναι μερικές από τις ταχύτερα αυξανόμενες πράσινες θέσεις εργασίας:

Αγρότης

Michael Pollan, συγγραφέας Σε Άμυνας των Τροφίμων, Λέει υπάρχει μια ανάγκη για δεκάδες εκατομμύρια των μικρών αγροτών που χρησιμοποιούν τοπικά, βιολογικά, πράσινο και μεθόδων, αντί των επικίνδυνων λιπασμάτων και των φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται από πολλές εκμεταλλεύσεις επιχειρήσεων. Και σύμφωνα με The New York Times, Jessica Durham, έναν εταίρο με D & L Urban Farms, κάνει 35 δολάρια ανά ώρα τείνει μικρές αστικές γεωργικές εκμεταλλεύσεις για τους άλλους.

Δασολόγος

Με τη μετάβαση από τον τεμαχισμό και τη θανάτωση των δασών για την καλλιέργεια υψηλότερης αξίας ξυλείας για την ιατρική και τα φρούτα, τα δάση αποτελούν σημαντικό τομέα για τις "πράσινες θέσεις εργασίας. Η Δασική Υπηρεσία των ΗΠΑ έλαβε πρόσφατα 1,15 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την απασχόληση.

Solar Panel Installer

Μια μελέτη από το Apollo Συμμαχία συνιστά ένα 89,9 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύσεων σε πράσινο κτίρια που θα δημιουργήσει 827.260 θέσεις εργασίας - μια πρωτοβουλία που υποστηρίζονται από το πακέτο κινήτρων Obama. Σύμφωνα με The Wall Street Journal, Ένα ηλιακό πάνελ εγκαταστάτης μπορεί να κάνει μεταξύ $ 15 και $ 30 ανά ώρα.

Ανεμογεννητριών αλουμινίου,

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Αιολικής Ενέργειας, η βιομηχανία απασχολεί σήμερα περίπου 50.000 Αμερικανοί και να προστεθεί και άλλο 10.000 νέες θέσεις εργασίας το 2007. Αυτή είναι μια περιοχή που Fast Company λέει είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους εργαζόμενους στην αυτόματη repurpose τις δεξιότητές τους.

Βρείτε τεχνικά και εμπορικά προγράμματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να τρένο για μια πράσινη δουλειά.

HVAC

Θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) είναι μια μεγάλη πηγή για τις "πράσινες θέσεις εργασίας, διότι για πολλές επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις, είναι ένα πεδίο όπου μετεξοπλισμό με περισσότερο πράσινο, ενεργειακά αποδοτικές μονάδες δημιουργεί άμεση εξοικονόμηση πόρων. Μια τεχνολογίας HVAC μπορούμε να περιμένουμε περίπου 38.360 δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας. Ενημερωθείτε για αυτές τις HVAC προγράμματα κατάρτισης.

Η ουσία: Πηγαίνοντας πράσινο δεν είναι έξω από το mainstream. Είναι η επικρατούσα τάση. Και με τη σωστή εκπαίδευση, θα βρείτε ότι η σωτηρία του περιβάλλοντος είναι ένας καλός τρόπος για να ζήσουν.

No comments:

Post a Comment

απόψεις ΣΧΟΛΙΑ κι ένα γεια!


ShoutMix chat widget

Pages φιλοξενία i. σελίδων

kontactr